diensten

Wat kunnen wij voor u doen?

Get-Web.nl Webdesign zorgt voor een breed scala aan internet diensten zoals webdesign, onderhoud, webhosting, webwinkels, CMS (Content Management Systems), SEO (Search Engine Optimization), aanmelden bij zoekmachines en registratie van domeinnamen. Om het u gemakkelijk te maken in deze wirwar van termen, waar u waarschijnlijk niets mee kunt, ‘wij verzorgen het geheel van A tot Z en nemen u alle moeilijkheden uit handen’!

1 uurtje brainstormen

U kunt zonder risico en vooral vrijblijvend met ons gaan ‘brainstormen’, hiervoor komen wij graag bij u langs om over uw wensen en ideeën en verwachtingen van uw internetsite te komen praten.

Binnen 1 uur praten kunnen wij u al een idee geven wat er voor uw organisatie zou kunnen worden gedaan. Om met ons in contact te komen kunt u bellen naar tel:
023-5335577  of mobiel 06-15182106
of e-mail info@get-web.nl

Persoonlijk contact?

Wilt U Uw klantenkring uitbreiden met een grote nieuwe doelgroep? Dan is Internet hiervoor het juiste medium! Bent u goed aangemeld bij de verschillende zoekmachines en zijn de internetpagina’s op de juiste manier gebouwd, dan kunt u in de resultatenlijst komen te staan van de eerste 10 resultaten, waardoor een toekomstige klant op uw site terecht kan komen!

Overzichtelijk en gemakkelijk!

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Dit bereiken wij door uw site zo overzichtelijk mogelijk te maken, bezoekers mogen de weg niet kwijtraken en moeten met zo weinig mogelijk muisklikken de gezochte informatie kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn.
Ook een bezoeker die niet regelmatig van Internet gebruik maakt moet de informatie op uw website binnen de kortste keren kunnen vinden, zonder daarvoor eerst verwarrende software en plugins te hoeven downloaden. Een zakelijke, heldere en consequente navigatiestructuur is daartoe van het grootste belang.

Welke diensten bieden wij aan?

Heeft u nog vragen, schroom niet en stel uw vraag per telefoon of per email, wij staan u graag te woord.