14 mrt

website

Posted by Cristel

Een website ook voor uw bedrijf

Het internet wordt een steeds belangrijker medium. De meeste van onze klanten staan niet eens meer in de Gouden Gids. Steeds meer mensen kunnen thuis of op het werk het internet op. Een interessante doelgroep, te meer omdat de mogelijkheid van product- en prijsvergelijking op internet een grote tijdsbesparing is.

Overzichtelijk en gemakkelijk

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Dit bereiken wij door uw site zo overzichtelijk mogelijk te maken, bezoekers mogen de weg niet kwijtraken en moeten met zo weinig mogelijk muisklikken de gezochte informatie kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn. Ook een bezoeker die niet regelmatig van Internet gebruik maakt moet de informatie op uw website binnen de kortste keren kunnen vinden, zonder daarvoor eerst verwarrende software en plugins te hoeven downloaden. Een zakelijke, heldere en consequente navigatiestructuur is daartoe van het grootste belang. Heeft uw site dus niet een professionele uitstraling, of is deze chaotisch en weet men niet meer waar te klikken, dan surft de klant dus sneller door naar een andere site.

Wat kunnen wij voor u doen

Get-Web.nl zorgt voor een breed scala aan internet diensten zoals webdesign, webhosting, e-commerce of webwinkel, Content Management Systems (CMS), onderhoud, positionering en aanmelden bij de zoekmachines en registratie van domeinnamen.  Om het u gemakkelijk te maken in deze wirwar van termen, waar u waarschijnlijk niets mee kunt, ‘wij verzorgen het geheel van A tot Z en nemen u alle moeilijkheden uit handen’.

Uitstraling van uw bedrijf

Uw website is de etalage van uw bedrijf op Internet. De uitstraling bepaalt het niveau van uw bedrijf. Heeft u een website die gemaakt is door ‘iemand die u kent, die veel van computers af weet’ dan krijgt uw bedrijf ook die uitstraling. Laat u een webdesign bureau uw website maken dan kunt u er van op aan dat uw bedrijf de juiste uitstraling krijgt, door de grafische toepassingen.

Kosten, de prijs van een website laten maken

De kosten van een website is vaak moeilijk van tevoren aan te geven en doorgaans wordt er dan ook een offerte op maat gemaakt. Wij zijn echter van mening dat de klant waarde hecht aan duidelijkheid, daarom heeft Get-Web.nl ervoor gekozen om 2 pakketten samen te stellen, nl.:

  • Prijs van een kleine informatieve website – 499 euro

    Dit is een mini website van 4 pagina’s voor starters of indien er geen budget is.

    Een homepage met 2 achterliggende pagina’s met informatie over uw producten of aangeboden diensten en een contactpagina met een eventueel invulformulier, die per e-mail naar u toegestuurd kan worden. De lay-out wordt geheel naar wens voor u gemaakt, met gebruik van uw huisstijl en logo.

  • Prijs van een basispakket “business website” – 1499 euro

    Dit is het pakket van 11 pagina’s voor bedrijven met de mogelijkheid om hun producten of diensten uitgebreid aan te bieden. Ook hier wordt de lay-out geheel naar wens voor u gemaakt, met gebruik van uw huisstijl en logo.
    Een totaalpakket voor een MKB bedrijf!

Naast deze pakketten, zijn alle mogelijkheden die denkbaar zijn te realiseren, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mini website en heeft aan de 4 pagina’s niet genoeg, dan kunt u altijd 1 extra pagina erbij nemen, deze wordt dan berekend met een meerprijs.

Maatwerk website

Uiteraard in overleg en geheel naar uw wensen. Of u nu alleen een eenvoudige bedrijfspresentatie op het internet wil, of een uitgebreide site met diverse subpagina’s, contactpagina, offerte aanvraag, bestellijsten of andere interactieve mogelijkheden, wij kunnen het voor u realiseren. Ook voor de sociale media zoals Twitter en Facebook applicaties kunt u bij ons terecht.

Sociale media Twitter en Facebook

U Twittert nog niet en uw bedrijf staat niet op Facebook, u laat wel wat liggen. Gratis reclame en uw doelgroep bereiken 24/24. Wij kunnen u hier ook een handje mee helpen.

Persoonlijk contact

U kunt zonder risico en vooral vrijblijvend met ons gaan ‘brainstormen’, hiervoor komen wij graag bij u langs om over uw wensen en ideeën en verwachtingen van uw website te komen praten. Binnen 1 uur praten kunnen wij u al een idee geven wat er voor uw organisatie zou kunnen worden gedaan. Na ons bezoek ontvangt u een offerte en indien u deze getekend retour stuurt hebben wij pas een ‘deal’.
Om met ons in contact te komen kunt u bellen naar tel:
023-5335577 of mobiel 06-15182106 of mailen naar info@get-web.nl

 

 

 


Comments are closed.