Reviews van klanten over hun website

Onderstaand doe ik u inzage van wat klanten mij o.a. hebben geschreven:

 

—————————————————————————————————–

Veel dank ook voor je uitstekende dienstverlening in de afgelopen jaren en je geduld.
Groeten, Peter vd Berg

—————————————————————————————————–
Sinds enige jaren zijn wij een zeer tevreden klant bij Get-Web, inmiddels hebben zij onze 3e website gebouwd en ook deze ziet er weer fantastisch uit.

Regelmatig krijgen wij complimenten van klanten, leveranciers en concurenten over de website. Maar het belangrijkste van een website is uiteraard de vindbaarheid op google, met de trefwoorden waar wij op gevonden willen worden staan we altijd op de 1e google pagina, dus de site heeft zich snel terug verdient!

Adverteren met Adwords hebben wij nooit nodig gehad.

Dit keer hebben wij gekozen voor een WordPress website, die wij zelf gemakkelijk (na de spoedcurcus van Cristel Lehman) kunnen bijhouden. Kortom wij blijven klant bij Get-Web!

Met vriendelijke groet,
Dennis Olthof
LG Motorenrevisie
www.lgmotorenrevisie.nl

—————————————————————————————————–

We werken al een aantal jaren met Get Web samen. We hebben twee websites met Cristel haar hulp ontworpen en laten uitvoeren. Dit telkens met een erg tevreden resultaat. Cristel is erg goed in het vertalen van de ideeen van de ondernemer naar een mooie lay-out. Daarnaast scoren de door haar gebouwde sites goed in Google. Dit scheelt een hoop geld doordat je niet, of veel minder hoeft te adverten met bijvoorbeeld Adwords. Daarnaast is het een prettig mens, die er goed bovenop zit, waardoor je snel het beoogde resultaat krijgt. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Kortom wij blijven tevreden klanten bij Get-Web.

Met vriendelijke groet,
Nanja van den Broek
www.vandenbroekmeubelen.nl 

—————————————————————————————————–

Begin 2009 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap. Natuurlijk hoort daar een website bij. Voor mij golden 2 criteria: hoog in de zoekresultaten (Google ranking) en een onderscheidende website (zoals ik de site voor ogen had). Vervolgens ben ik natuurlijk zelf gaan Google – en op “websitebouwers” en dat zijn er vele. Die websitebouwer die hoog in Google zou opduiken, begreep in ieder geval zijn/haar vak. Dat was althans mijn (logische) gedachte. Zo gezegd, zo gedaan en uit de internet search kwam Get-Web (Cristel Lehman) als zoekresultaat naar voren. Gebeld en een afspraak gemaakt. We kenden elkaar niet, doch in 1 sessie de beoogde opzet van de website doorgesproken. Het klikte, we spreken dezelfde (ondernemers)taal, Cristel begrijpt direct wat belangrijk/nodig is; kortom prettig en bijzonder efficiënt. Geen gedoe erom heen, doch gewoon aan de slag. Zo goed als Cristel inventariseert, zo goed voert ze de opdracht ook uit: snel, accuraat en meedenkend. En ook niet onbelangrijk: een goede prijs – kwaliteitverhouding! Betaalbaar, ook voor startende ondernemers. Het resultaat (en daar hechten ondernemers aan) is dat ik inmiddels al jaren goed scoor in de zoekresultaten (Google ranking), regelmatig complimenten krijg van klanten en relaties over mijn website EN (!) mijn website ook nog eens werk heeft opgeleverd. Dus kan ik maar 1 ding doen en dat is Get-Web (Cristel Lehman) van harte aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Mr. Enno Schets
Advocaat
www.cpok.nl 

—————————————————————————————————–

Hoi Cristel,

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de mooie websites die je voor mij gebouwd hebt. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ook vanuit mijn klanten krijg ik vaak vele positieve reacties over de websites. Niet alleen de mooie uitstraling van de website, maar ook jouw snelheid van werken, het meedenken met mij als ondernemer en ondersteuning op allerlei vlakken zoals social media, googleranking, nieuwsbrief, bedrukken van werkkleding (t-shirts) etc. zorgt ervoor dat ik heel erg tevreden ben met jou als webdesigner.

Ik ben blij dat Marc mij jou geadviseerd heeft. Ik zal het ook weer voortzeggen. Dus “keep up the good work”!!!

Groetjes Sandy
Garra Rufa Fish Spa & Beauty Centre
www.garrarufafishspacentre.nl 

—————————————————————————————————–

Dear Cristel,

We are very pleased with our new web-site. We are happy that we chose you to built it. You are fast but very careful and full of good ideas. We can only recommend you. Even with the distance between Holland and Denmark there is no problem. We look forward to the next step working with you.

Best regards
Bentzon Carpets Aps – Denmark
www.bentzon.dk 

—————————————————————————————————–