hosting

Wat is hosting nou precies

Uw website moet na oplevering natuurlijk wel terecht komen op het internet en niet op onze computer blijven staan.  Een eerste vereiste is een domeinnaam registreren. Het registreren van een domeinnaam kunt u door ons laten verzorgen inclusief de huur van server ruimte (dit is de zgn. hosting) om uw website na oplevering op te plaatsen. Deze server ruimte is nodig om uw site dag en nacht beschikbaar te maken voor de bezoekers aan uw website. Je zou het kunnen vergelijken met een parkeerplaats voor je website, waar je de huur jaarlijks voor betaald.
De provider zorgt er voor dat uw website 24 uur per dag in de lucht blijft en dat er updates worden verricht en u uw mail naar behoren krijgt.

De prijs van hosting

Er zijn diversen bedrijven die uw website kunnen hosten, uiteraard bent u vrij in uw keuze, maar wij kunnen het ook voor u regelen. Voor 8,40 Euro excl.BTW inclusief NL domeinnaam per maand heeft u al een hosting pakket + domeinnaam voor een uw website. Indien wij voor u de hosting afhandelen zorgen wij ook voor het administratieve werk, de factuur hiervoor ontvangt u jaarlijks.

Het voordeel is het aanspreekpunt

U kent het wel uren aan de telefoon met de helpdesk hangen, er niets van begrijpen en de volgende dag weer naar een duur 0900 nummer moeten bellen. Het voordeel om bij ons de hosting te laten verzorgen  is dat u direct iemand op een lokaal nummer aan de lijn krijgt die het even voor u kan regelen of u kan uitleggen op een juiste manier.