12 mrt

SEO

Posted by Cristel

Gevonden worden in Google

Iedereen wil gratis gevonden worden op de eerste plaats op de eerste pagina in Google.
Dat wordt moeilijk met zoveel websites op het internet. Maar er zijn nog vele mogelijkheden om gratis toch goed gepositioneerd  (zo lang het nog duurt) op de eerste of tweede pagina terecht te komen,  met een bepaalde zoekterm.

Wat betekent SEO

S.E.O. is de afkorting van Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is een heel eigen op zich staand werk geworden. U zult vast wel al vele malen door bedrijven zijn gebeld of e-mails hebben ontvangen met voorstellen hierover.

Het goed gevonden worden veranderd steeds, het ligt aan de algoritmes welke Google op de websites loslaat welke hij moet indexeren. Deze algoritmes veranderen vaak, waardoor de websites achter de schermen vaak moeten worden aangepast.

De tijd van, we zetten er zoveel mogelijk zoektermen (keywords) in is voorbij en ook de slimmigheden die klanten vaak opperen, om de zoektermen in dezelfde kleur als de achtergrond te zetten, wordt gezien als spam en wordt u uit de resultaten lijst gewipt. Help!

Geheim recept

Google geeft niet echt zijn recept bloot hoe het nu precies werkt, maar na jaren proberen en de resultaten bekijken zijn al mijn klanten zeer tevreden met hun gratis positie in de zoekresultaten. Hiermee kunnen wij ons dan ook onderscheiden van andere bedrijven die hier apart veel geld voor vragen.

Inbegrepen in de bouw van de website

Bij Get-Web.nl is de toepassing van SEO inbegrepen in de prijs van de website. Eigenlijk het belangrijkste, want wat heeft u aan een website die niet gevonden wordt? Weggegooid geld toch?

‘Antieke’ websites doen niet meer mee!

Heeft u uw website jaren geleden laten bouwen, dan kunt u er verzekert van zijn dat uw website niet meer hoog scoort in Google. Deze kan niet overweg met de systemen die we vroeger gebruikten om websites te bouwen. U zult zien dat als u een nieuwe website laat maken volgens de normen van het W3C (The World Wide Web Consortium)  uw website veel beter wordt gevonden.
De techniek op het Internet gaat super snel, vergelijk het maar eens met een mobiel die u koopt, na 6 maanden is er al weer een nieuw model uit, dan kan u zeggen dat hoeft van mij allemaal niet, deze mobiel is nog prima, maar 3 modellen later koopt u toch het nieuwste model, terwijl u uw site jaren laat staan in dezelfde versie……. En dat is niet alleen voor de ‘heb’, die mobiele telefoon wel.

Niet gratis, Google Adwords

Indien u direct op de eerste pagina op de eerste plaats wilt staan in de zoekresultaten op diverse zoektermen geeft Google u de mogelijkheid om Google Adwords toe te passen. U stelt een dag, week of maandtarief in en een ‘pay per klik’ tarief, is het geld op wordt de advertentie niet meer weer gegeven. Gelukkig kan er niet iemand (concurrent of vijand) een uur gaan zitten klikken zodat uw geld op is in no time, de kliks zijn IP adres gerelateerd. U kunt door hier te klikken meer lezen over hoe het precies in zijn werk gaat.

Wilt u nog meer informatie over SEO, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Comments are closed.